BEdrifter

Vi kombinerer spennede og friske smaker med tradisjonelle råvarer. Kombiner det med godt håndtverk, lokale råvarer, god drikke (alle rettigheter) og et røft lokale blir dette en matopplevelse du husker! På Sæteren Gård kan man ha møter, konferanse, lagbygging eller bare en annerledes dag i moderne lokaler og flotte omgivelser. Her er man alene som bedrift, og det gir en unik opplevelse som bidrar til å knytte gruppen tettere sammen.

Ta kontakt her for mer info.

Frokost

Deilig frokostbuffet med hjemmelagde rundtykker, brød og variert pålegg. Vi lager eggerøre eller kokte egg.

Koster 165,- per person

Lunsj

Lunsj koster 195,- kr

Velg mellom:

Hjemmelaget suppe med focaccia

Høye smørbrød - focaccia med pålegg

Hjemmelaget pai

Middag

Treretters middag koster fra kr 395,- til kr 495,-  per pers.

Vi kombinerer spennede og friske smaker med tradisjonelle råvarer. Sammen med godt håndtverk, lokale råvarer og et røft lokale blir dette en matopplevelse du husker!