Barnegrupper

På Sæteren Gård tilbyr vi mat til barnehager, skoleklasser, lag og foreninger. Her kan gruppen din bestille mat i forbindelse med overnatting eller en dagstur.

Frokost

Frokosten er en vanlig hyttefrokost etter DNT standard, med godt brød og ulike typer pålegg.

90,- kr per person.

Niste kan bestilles i tillegg og koster 40,- kr per person.

Middag

Vi tilbyr gode og barnevennlige middager inne i den nye låven. Her får dere full pakke med masse mat, saft og tilbehør.

Velg mellom:

Taco buffet

Lasagne med salat og focaccia.

160,- kr per person

Vi tilbyr også dessert til middagen til 50,- kr per person.

Is kampanje

Hva med is til hele gjengen?

Vi kan bestille og legge klart is til dere i fryseren vår, så slipper dere å ordne med det selv. Ta kontakt for bestilling.

Nyhet:

Nå tilbyr vi å lage ferdig lasagne som gruppene spiser i hovedhuset. Lasagnen er god og hjemmelaget, men uten tilbehør. Dette er for grupper som disponerer hovedhuset og har tilgang på kjøkken der. Dere står selv for organisering, pådekking og oppvask.

95,- kr per person - .

Vi tilbyr også lunsjmeny fra kl 10.00 til 15.00 alle dager. Her kan dere velge mellom et utvalg varer fra kafe menyen vår. Alle matbestillinger må forhåndsbestilles, og gjelder for minimum 15 personer.