Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Kafémedarbeider

Vil du være med å skape gode opplevelser for besøkende til Sæteren Gård? Vi søker nå nye medarbeidere til den populære kafeen vår!

Om kafeen

Kafeen på Sæteren Gård er godt besøkt og holder åpent onsdager kl 10-14, og lørdager og søndager kl 10 - 16. Det tilbys et variert utvalg av hjemmebakte bakevarer, panini, mineralvann, is, kaffe og annen varm drikke. Kafeen holder til i hyggelige lokaler på "Låven". Vi har mange flinke deltidsansatte som rullerer på helgevaktene i kafeen, og vi søker nå etter flere som vil være med på laget.

Arbeidsoppgaver

Som kafémedarbeider er du kafeens ansikt utad. Du vil blant annet steke vafler, servere kaffe og knallgode kanelboller, betjene kassen og holde orden i kafeen. I tillegg har vi noen serveringsoppdrag på kveldstid, om du ønsker dette. 

Kvalifikasjoner

Du har interesse for mat og serviceyrket, og har gjerne erfaring fra lignende type arbeid. Vi ønsker at du har fylt 16 år og har et ønske om en helgejobb over litt lengre tid.

Egenskaper

Vi søker deg som er serviceinnstilt og utadvendt. Du er en ryddig person som liker å ta ansvar, og er pålitelig. I kafeen vil du bli en del av et hyggelig og ungt miljø, og du vil bidra til at turopplevelsen til Sæteren Gård blir ekstra bra.


Dette er en deltidsstilling med arbeid primært på lørdager og søndager. Vi forsøker å tilpasse arbeidsmengden etter dine ønsker.

Vi ønsker snarlig oppstart etter sommerferien og håper å høre fra deg!


Ta gjerne kontakt med bestyrer Jan Kenneth Gussiås om du har noen spørsmål på telefon 99531153.

Søknad sendes til seterengard@dnt.no

Skrevet av Kaia Furumo 23. juni 2022