Nissedans og nisseglede

Over 2000 små og store fylte Sæteren Gård med nisseglede og utekos søndag 6. desember. Her ble det nissedans, nissegrøt og juleverksted. Og en helt magisk eventyrstund med Søstrene på Værket. Det ble en flott førjulsdag i juleskogen!

Mange av barna fikk også møte den litt redde og veldig gamle skognissemammaen som låner eventyrhytta av oss nå i desember. Nå får hun laget jul til nissefamilien sin og julegaver alle dyrene i skogen som hun er så glad i.

Og tror dere ikke at det jammen dukket opp en fjøsnisse på stabburshella iår også.

Rundt bålet ved lavvoen ble det spikke utallige nisser og inne i det koselig hovedhuset ble det laget både julekort og julelenker. Og pinnebrød på bål ble det selvsagt også.

Takk til alle dere som gjorde førjulsdagen så bra!

Skrevet av Johanne Grue Reiten 22. desember 2015