Åpne dager i uke 25

Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Den første uken i sommerferien blir det åpne dager her på Sæteren Gård. Det betyr at du blant annet kan prøve zipline og klatring i tårnet helt gratis!

I samarbeid med Bærum Turlag, inviterer vi til åpne dager på Sæteren Gård i uke 25.  Ta med deg en voksen og få en morsom dag med mange aktiviteter - helt gratis!

Tidspunkt og påmelding for åpne dager: Tirsdag 21., onsdag 22., torsdag 23. og fredag 24.juni kl. 10:00 - 14:00.

Arrangementet er gratis, men det er begrenset antall plasser. Påmelding er derfor nødvendig. Klikk på ønsket dag over.

Spennende gratisaktiviteter disse dagene:

• Friskis til alle barn
  • Klatretårn og zip-line med instruktører
  • Hinderløype
  • Eventyrsti
  • Besøk av Turbo
  • Hilse på kaninene og hønene
  • Quiz på vei inn til Sæteren Gård
  • Bålbrenning hvis været tillater det. Ta med grillmat.
  • Sandkasse for de minste

I tillegg er det åpen kafé kl 10-14 med mulighet til å kjøpe ferske kanelboller, vafler, drikke og mye annet godt.

Vi ønsker med dette å gi dere en smakebit på friluftslivets gleder gjennom morsomme øvelser og ved å ha det gøy sammen med andre ute i skog og mark.

Praktisk informasjon om Åpne dager i uke 25

Dager og tidspunkt: Tirsdag 21., onsdag 22., torsdag 23. og fredag 24.juni. Husk å melde deg på riktig dag.

Sted: Sæteren Gård

Tidspunkt: Kl 10-14 alle dagene.
I dette tidsrommet vil aktiviteter og kafeen være åpne. Enkelte av aktivitetene, som hinderløype og eventyrsti, er også tilgjengelige utenfor dette tidsrommet.

Dette er en enkel tur. Utgangspunkt fra parkeringsplassen Øverland til Sæteren Gård. Det er 2 km å gå, ca 45 minutter.

Aktivitetene er tilpasset barn i primært i alderen 1 - 5 klasse både med tanke på innhold og sikkerhet. Mindre barn er også velkomne.

De voksne ledsagerne har ansvaret for "sine" barn gjennom dagen, mens Bærum Turlag og Sæteren stiller med instruktører og verter som bistår og veileder i forbindelse med de ulike aktivitetene som er tilgjengelige.

Aktivitetene starter kl.10.00.

Mat/utstyr:

• Klær og sko tilpasset været, vi satser på å være ute det meste av tida
  • Drikkeflaske med vann
  • Nistepakke, grillmat
  • Sitteplate

Pris: Gratis, men krever påmelding.

Instruktører fra Sæteren Gård og Bærum Turlag

Påmelding:

Du kan velge mellom:  Tirsdag 21., onsdag 22., torsdag 23. og fredag 24.juni (klikk på ønsket dag for å lese mer og melde deg på)

Det er viktig at du melder deg på den dagen du ønsker å komme på "Åpen dag på Sæteren Gård"

Gratis, men med begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 10. Juni 2022

Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta.

Aktiviteten gjennomføres i tråd med regler om smittevern.

Tilbudet støttes av Bærum Turlag

Bærum Turlag:

Bærum turlag ble stiftet 15. februar 2011, og er et lokallag i DNT Oslo og Omegn. Alle medlemmer av DNT Oslo og Omegn med postadresse i Bærum blir automatisk medlem i Bærum Turlag. Vi har som mål å skape aktive turmiljøer der barn, ungdom og voksne trives. Først og fremst arrangerer vi fellesturer i nærmiljøet, men også noen turer vil gå utenfor Bærum og til de nærmeste fjellområdene. Bærum Turlag vedlikeholder og etablere nye blåmerkede stier i marka og langs kysten i Bærum. Vi har tilsyn på Svartvannshytta og Nedre Gupu i Vestmarka. Vi samarbeider også godt med Sæteren Gård.

Skrevet av Kaia Furumo 10. mai 2022