Fototur til Råbjørn - med uteovernatting

Fellestur

Fra dato
29. mai kl. 15:00
Til dato
30. mai
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

I år gjør vi en vri og tar en overnattingstur til Råbjørnhytta i Romeriksåsen! Hytta ligger ved naturskjønne Råbjørn. Vi må også ta oss en tur til furumoene på Rudskampen og nyte den flotte utsikten.

Turen passer for alle med litt interesse for foto – eller de som rett og slett har lyst på en fin forsommertur. Få med deg noen fototriks på veien for å ta bedre og morsommere bilder! Ta med deg mobil og/eller kamera (og gjerne stativ om du har). Annet av praktisk info får du av turlederne. Påmelding for overnatting. Ta med mat til eget forbruk, og eget telt. Eller hva med under åpen himmel i hengekøye? Ved Råbjørn er det nok av trær å køye seg i, og værmeldingen ser fin ut!

Påmeldingsfrist er 26. mai, etternølere kan ta kontakt med Thorbjørn på telefon.  

Adkomst: Kjør av fra Åsvegen i retning Sjunken. Etter den gamle bomstasjonen ta opp Melbysætervegen til høyre - helt frem til parkeringen ved bommen før Råbjørn. Litt dårligere veistandard på slutten. Bomvei.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronaviruset må vi kreve påmelding på alle våre turer. Dette gir oss oversikt over gruppestørrelsen, og gir oss mulighet til å drive smittesporing dersom det skulle bli nødvendig. Turledere er Thorbjørn og Amalie Othilie. 

Velkommen på tur med Nannestad turlag! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Fototur til Råbjørn - med uteovernatting

I år gjør vi en vri og tar en overnattingstur til Råbjørnhytta i Romeriksåsen! Hytta ligger ved naturskjønne Råbjørn. Vi må også ta oss en tur til furumoene på Rudskampen ...

Kontaktinformasjon:

  • Thorbjørn
  • Tlf. 95267046

Turledere:

  • Thorbjørn Refsum
  • Amalie Othilie Røsten-Haukeland