Rundtur Raudfjell

Fellestur

Dato
9. mai kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går Øyungsvegen fra den gamle betalingsbua og inn til Bolibakken, ca 1,5km. Derfra går vi stien langs Krabekken og Domkirkedalen før vi kommer opp til tårnet på Raudfjell.

Etter en pause går vi likeoverstien mot Svartormyra og kommer inn på blåstien ved Steinbakken. Denne følger vi ned til Revtjernet. Derfra går vi på sti til Harstadtjernet og tilbake til P-plass. Dette blir en fin tur i variert og kupert terreng med Raudfjelltårnet som høyedpunkt. Turen er ca10 km.
Ta med mat og drikke, klær etter vær, og gjerne et sitteunderlag. Området kan være bløtt, så velg gode sko.
Adkomst: Kjør Åsvegen fra Eltonåsen i Holter og ta inn Øyungsvegen. Parkering ved betalingsbommen.

Turen er gratis og åpen for alle, men på gurnn av koronaviruset må vi kreve påmelding på alle våre turer. Dette gir oss oversikt over gruppestørrelsen, og gir oss mulighet til å drive smittesporing dersom det skulle bli nødvendig.
Turledere er Jan Ove, m.fl.

Velkommen på tur med Nannestad turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Rundtur Raudfjell

Vi går Øyungsvegen fra den gamle betalingsbua og inn til Bolibakken, ca 1,5km. Derfra går vi stien langs Krabekken og Domkirkedalen før vi kommer opp til tårnet på Raudfjell. Etter ...

Kontaktinformasjon:

  • Jan Ove
  • Tlf. 93046944

Turleder:

  • Jan Ove Nicolaisen