Garlaushøgda rundt

Fellestur

Dato
9. mai kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

 Vi utforsker området rundt  Garlaushøgda, mest på  umerkede stier. Kanskje finner vi ruiner av en hytte eller steinbu i lia på vestsiden. Vi går videre til Skriverberget og Muren, og så østsiden av Garlaushøgda tilbake til Godthaab. I sidene på Garlaushøgda er det flott utsikt i godvær når det ikke er mye løv på trærne. 10 km. Noe bratt og ulendt.
Oppmøte: Godthaab bussholdepl kl 11.00. Buss 150 til Godthaab (P ved gravlunden).
Turslutt: Godthaab.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest 7. mai. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.


 

Garlaushøgda rundt

 Vi utforsker området rundt  Garlaushøgda, mest på  umerkede stier. Kanskje finner vi ruiner av en hytte eller steinbu i lia på vestsiden. Vi går videre til Skriverberget og Muren, og så ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Fonnes
  • Halvor Bache-Wiig