Walkshop- stiløs ferdsel

Vil du kjenne på friheten ved å vandre utenfor sti og vei? Overvinne frykten for det ukjente? Oppleve gleden ved å kunne gå dit hvor impulsene fører deg? Da skal du bli med på dette kurset i stiløs fersel.

Vi kaller det en walkshop fordi det er praktisk trening ute i naturen, med mye øvelse i bruk av kart og kompass utenfor stier. I løpet av de siste månedene har stadig flere søkt seg til ukjente områder av marka for å finne sin egen veg eller sti. På dette kurset skal vi vise deg hvordan du kan ta av fra den blåmerkede stien og finne dine egne hemmelige plasser for en rast, henge opp køya eller slå opp teltet. Kurset er klassifisert som krevende på grunn av ferdsel i utfordrende terreng over flere timer.

Sted: Kurset går i Bærumsmarka eller Vestmarka (bestemmes senere). Alle påmelde får informasjon om oppmøtested når tiden nærmer seg kursstart.

Instruktører: Torbjørn Aas, Johanne Torgersen og Kjell Hatteland

Påmelding: Vi har satt et tak på 12 deltakere og derfor må du melde deg på om du vil bli med. Til gjengjeld skal du få slippe å betale, dette kurset er helt gratis. Bruk påmeldingsknappen til høyre når du skal melde deg på. Pass på at du fullfører hele påmeldingsprosedyren og bekrefter informasjonen til slutt. Da skal du motta en bekreftelse på epost. Det er prinsippet om førstemann-til-mølla som gjelder og vi forventer at kurset blir fort fylt opp.

Ta med: Påmeldte deltakere vil få nærmere informasjon tilsendt på epost noen dager før kurset.

Smittevern: Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant.

Se Bærum Turlags smittevernregler

Walkshop- stiløs ferdsel