Tirsdagstur (langtur) fra Ekerud over Haukåsen til Mariholtet

Fellestur

Dato
27. oktober kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på Ekerud utfartsparkering. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding lengre oppe på denne siden.

Oppmøtested/tid: Tirsdag 27. oktober på Ekerud utfartparkering. Buss 310/315 til Vallerudlia. Derfra 10 min å gå til Ekerud.

Turmål: Vi går fra Ekerud over Haukåsen til Mariholtet, og tilbake til Ekerud. En spennende tur som går på grusvei og sti. Turen er krevende i stigningen opp fra Bjørndalen til Haukåsen. Det er stedvis våte partier så husk godt fottøy.

Lengde ca 8 km/ 3 timer. Vi raster underveis så ta med mat og drikke. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT: 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for vorsne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding - husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-postbekreftelse eller melding om venteliste) #

 

 

 

Tirsdagstur (langtur) fra Ekerud over Haukåsen til Mariholtet

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på Ekerud utfartsparkering. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding ...

Kontaktinformasjon:

  • Laila
  • Tlf. 41305370