Avlyst Småbarnstur til Sæteren Gård

Fellestur

Dato
15. november kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bæresele, Bæremeis, Bæresjal
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga sykdom

På denne turen har vi peilet inn flotte Sæteren gård som mål. Vi går fra Øverland og følger grusstien mot Sæteren Gård. Vi lar barna gå mye selv, men har med vogn eller meis sånn at de kan få litt pauser underveis. Turen tar ½ time å gå for voksne, så i dag setter vi av 1 time, da er vi fremme i god tid til å rekke serveringen på hytta og barna får tid til å leke ute eller i lekekroken om været er for ille eller vi trenger å varme oss. Etter omtrent en time setter vi kursen hjemover og satser på at slitne, små setter pris på en hvil i vogna så vi rekker å komme oss ned til bilene igjen før det er mørkt. Ta gjerne med hodelykt i tilfelle noe skulle oppstå og enkelte blir forsinket ned. 

Lengde: 4 km

Varighet: 2,5 timer 

Målgruppe: Småbarn som enten sitter i vogn/meis/bæresele eller greier å gå 2 km kilometer. Større søsken er også velkomne men programmet er tilrettelagt for de små.

Medbring: Alt du trenger for en ettermiddag i naturen med småbarn. Husk rikelig med snacks, drikke og varme klær. Det kan være en hjelp med vandrestave for ekstra balanse. 

Oppmøte: P-plassen på Øverland

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Selv om rekken blir lang vil turlederne holde kontakt med alle deltagerne. I spisepausene spiser alle egen mat. Raushet og ønske om å dele godsaker med andre får vi vente med til koronaen er over.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Krav om påmelding: Det er viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om registrering av deltakelse.Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Småbarnstur til Sæteren Gård

På denne turen har vi peilet inn flotte Sæteren gård som mål. Vi går fra Øverland og følger grusstien mot Sæteren Gård. Vi lar barna gå mye selv, men har ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Pia Marie Arnesen
  • Johannes Braehler