Rundtur ved Spikertjern

Fellestur

Dato
11. oktober kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter på P plassen ved Kokstadvangen og går samlet opp til DNT Spikertjernhytta. Derfra tar vi skiløypa nedover mot Dretnetjern, hvor det blir en liten rast på en idyllisk odde. Videre følger vi skiløypa vestover til vi kommer inn på blåstien et stykke nordøst for Spenningsbymåsan. Derfra går vi opp til Småvanna hvor vi spiser niste. Vi følger blåstien tilbake til Spikertjernhytta og ned til Kokstadvangen.

Turen er på ca 8 km, kupert, og kan være svært våt i starten langs Spikertjern. Ta med mat og drikke. Sko og klær etter vær.

Adkomst: Kjør inn almenningsvegen fra Fjellvegen like sør for Veståsen skole i Gjerdrum. Bomvei. Kjør forbi Lysdammen og A-brua til p-plass ved Kokstadvangen.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen er vi nødt til å kreve påmelding på alle våre turer for å ha oversikt over deltakere ved eventuell smittesporing. Turledere er Jan Ove, Barbro og Berit.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Rundtur ved Spikertjern

Vi starter på P plassen ved Kokstadvangen og går samlet opp til DNT Spikertjernhytta. Derfra tar vi skiløypa nedover mot Dretnetjern, hvor det blir en liten rast på en idyllisk ...

Kontaktinformasjon:

  • Jan Ove
  • Tlf. 93046944

Turledere:

  • Berit Schei Hagen
  • Barbro Mangen
  • Jan Ove Nicolaisen