Rundtur fra Søsetervangen til Bekkestua

Fellestur

Dato
4. oktober kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag , Vandregruppa
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi møtes ved Merramyra og informasjonstavlene, og går veien inn mot Søsetervangen. Derfra går vi på blåmerket sti til Djupøyungen og videre forbi Storøyungen og Erpestadvangen. Vi kommer ned til DNT-hytta Bekkestua, hvor vi setter oss ned for en matpause. Videre går vi på umerket sti til Helletjern og tilbake til Søsetervangen. Ta med klær og sko etter vær, sitteunderlag og mat og drikke. Vi beregner å være ute i ca 3-4 timer.

Adkomst: P ved Merramyra. Kjør Åsvegen og ta inn på Bjertnessjøveien mot Sjonken.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen må vi kreve påmelding på alle våre turer for å ha oversikt over deltakere ved eventuell smittesporing. Turledere er Trygve, Arvid og Eli.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Rundtur fra Søsetervangen til Bekkestua

Vi møtes ved Merramyra og informasjonstavlene, og går veien inn mot Søsetervangen. Derfra går vi på blåmerket sti til Djupøyungen og videre forbi Storøyungen og Erpestadvangen. Vi kommer ned til DNT-hytta Bekkestua, ...

Kontaktinformasjon:

  • Trygve Bekken
  • Tlf. 47647104

Turledere:

  • Arvid Johansen
  • Trygve Bekken
  • Eli Schei Hagen