Vestmarka Topp 7/5/3

Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, 7-Topptur
Asker Turlag, Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turdag
Dette arrangementet er over!

23.august er det Topp 7/5/3 i Vestmarka med Asker Turlag og Bærum Turlag

Grunnet Corona pandemien går alle på eget ansvar og vi har i år brukt mye tid på å merke opp løypene. Det blir ingen ledete turer, men turkart og turbeskrivelser vil finnes på turlagenes nettsider fra og med 17.august.

Turlagene vil være tilstede på Franskleiv 23/8 mellom klokken 10-13 og vil kunne svare på spørsmål angående turen.

Dato: Søndag 23.august.

Sted: Franskleiv-utfartsparkeringen

Start når du vil, og ta med turbeskrivelse og kart som ligger ute på nettet fra og med 17.august.

Turen er merket med merkebånd i terrenget, og følger stier.

På den lengste turen går vi på 7 flotte topper i Vestmarka og turen er på 30 kilometer og er for de sprekeste.

5 topper turen er 20 kilometer.

3 topper turen er 10 kilometer, og turen egner seg godt for spreke småbarnsfamilier.

Toppene er merket med turorienteringsposter (oransje/hvite med DNT merker).

Turene går mellom kjente og litt mindre kjente steder i Vestmarka.

Målet med turen er en uforglemmelig og lang tur i Vestmarka hvor alle skal bli litt mere kjent.

Det er lurt å ha med matpakke og drikke.

Turbeskrivelse

Turkartet er laget i samarbeid med orienteringsgruppa i Asker skiklubb.

Velkommen på topptur!

Har du lyst til å være frivillige i forkant med merking av løypa eller selve dagen, ta kontakt med Jeanette Koht: jeanette.koht@gmail.com

Vestmarka Topp 7/5/3

23.august er det Topp 7/5/3 i Vestmarka med Asker Turlag og Bærum Turlag Grunnet Corona pandemien går alle på eget ansvar og vi har i år brukt mye tid på ...