Østmarka

23. august kl. 11:00
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER!
Fra parkeringsplassen ved Grønmo golfklubb starter vi med å gå nordover langs vei mot Skullerud. Ved Raumyr tar vi blåsti som vi følger helt til vi kommer ned mot Langvann. På en odde tar vi en liten rast før vi fortsetter mot nordspissen av vannet, fortsatt på blåsti. Herfra tar vi veien mot øst, før vi fortsetter på blåsti langs Sotåsen. Deretter tar vi blåmerket vei vestover mot Grønmo, før vi ved Trollvann tar blåsti mot nord mot Smalvann og Østmarkskapellet.  På veien tar vi en liten avstikker og ser på Milorghula. Fra Smalvann tar vi blåstien til Østmarkskapellet og derfra rundt Rundvann. Deretter strake veien i retur til Grønmo.

Lengde: ca 13 km
Vanskelighetsgrad: Middels
Oppmøte: P-plass Grønmo golfklubb, nordenden kl 11:00
Turleder: Wenche L. Kverneland, tlf 917 04 949
HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Østmarka

HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER! Fra parkeringsplassen ved Grønmo golfklubb starter vi med å gå nordover langs vei mot Skullerud. Ved Raumyr tar vi blåsti som vi følger helt til ...

Turleder:

• Wenche L. Kverneland