Nordre Kolsåstopp

Fellestur

Dato
30. mai 2020 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen krever påmelding

Hvorfor sloss om parkering og gå i kø til Kolsåstoppen?

Vi velger å starte fra nordsiden (buss eller parkering ved Kolsås skisenter). Vi legger opp to løyper til Nordre Kolsåstopp: En kort runde opp via Øvre Toppenhaug og fin sti ned igjen til skisenteret eller til Stein gård (buss). Alternativt en litt lengre sløyfe via Sætertjern, og kanskje en avstikker til Søndre topp for de sprekeste!

Terreng og lengde: Gode stier, litt bratt oppstigning, men ingen vanskelige partier. 4 km/ 5,5 km. Gode tursko, eventuelt staver.

Kart: Bærumsmarka 1:20.000

Transport og oppmøte: Gode parkeringsmuligheter ved skisenteret. 

Se også Generell turinformasjon.

Bærum Turlags aktiviteter følger Korona-regler

Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 20 personer pr gruppe, inkludert turleder. 

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Nordre Kolsåstopp

Denne turen krever påmelding Hvorfor sloss om parkering og gå i kø til Kolsåstoppen? Vi velger å starte fra nordsiden (buss eller parkering ved Kolsås skisenter). Vi legger opp to ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jørgen Holmboe