Trilletur til Sæteren Gård - AVLYST PGA KULDE

Fellestur

Dato
30. januar kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bærumsmarka, Sæteren Gård, Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Sæteren Gård
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen er dessverre avlyst pga kulde. Vi gjennomfører ikke turer med babyer når gradestokken kryper under 10 minus. 

I Bærumsmarka ligger Sæteren Gård - barnas eget tursted! Her trives både små og store... 

Turen går fra Øverland, og vi triller først inn til Muren. Vi snur og ender opp på Sæteren Gård - DNT Oslo og Omegns eget sted i Bærumsmarka. Her er den nye låven et flott sted for en matpause med god plass til barnevogner. Åpen kafé. Veien brøytes hele året. Ca. 8 km t/r.


Oppmøte: Utfartsparkeringen ved Øverland Gård kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane linje 3 til Bekkestua og buss 150 derfra til Åsterud.

Parkering: Det er gode parkeringsmuligheter ved Øverland gård.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"Parkering: Det er stor utfartsparkering ved Øverland Gård.

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

 

Trilletur til Sæteren Gård - AVLYST PGA KULDE

Denne turen er dessverre avlyst pga kulde. Vi gjennomfører ikke turer med babyer når gradestokken kryper under 10 minus.  I Bærumsmarka ligger Sæteren Gård - barnas eget tursted! Her trives både små og ...

Kontaktinformasjon: